English

RUMIKO MOMMERSTEEG

LEGAL COUNSEL

Rumiko wist al snel na de start van haar studie Nederlands recht dat haar interesse lag bij het ondernemingsrecht. Naast haar bachelor Nederlands recht heeft zij ook de bachelor en master notarieel recht afgerond aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Haar tweede master International Business Law rondde zij af in Tilburg.

Zowel haar studies als werkervaring zijn gericht geweest op het zo breed mogelijk ontwikkelen als bedrijfsjurist. Voordat zij in april 2016 als Legal Counsel toetrad tot het team van The Law Factor in Eindhoven, heeft zij al ervaring opgedaan als bedrijfsjurist in diverse branches en in het notariaat en de advocatuur.

Haar passie ligt bij het adviseren en begeleiden van ondernemers om zo zijdelings betrokken te zijn bij de wereld van het creatief en innovatief ondernemerschap en daar een (juridische) bijdrage aan te leveren.

Rumiko ondersteunt bij het opstellen en beoordelen van commerciƫle contracten en bij het adviseren en begeleiden van start-ups in onze innovatieve regio. Daarnaast fungeert zij als externe bedrijfsjurist voor bedrijven die behoefte hebben aan flexibele, maar structurele bedrijfsjuridische ondersteuning.

Rumiko sport en reist graag in haar vrije tijd en woont met haar gezin in Eindhoven.