WIJ ZOEKEN ONDERNEMENDE ADVOCATEN

Wij zijn op zoek naar ondernemende advocaten, (toekomstig) partners, met specialisatie IE/IT, ondernemingsrecht of litigation.

The Law Factor is een advocatenkantoor met specialistische kennis op het gebied van het ondernemingsrecht, (internationaal) contractenrecht, intellectueel eigendomsrecht en informaticarecht. Wij werken voor innovatieve en internationaal opererende bedrijven die actief zijn in media en entertainment, life sciences, food/nutrition, high tech systems & materials, cyber tech en consumer electronics. Tot onze cliënten behoren zowel grote gevestigde ondernemingen, MKB-bedrijven, als ook startups.

Onze cliënten kenschetsen ons als een hybride kantoor: enerzijds de onafhankelijke dealmaking en litigation skills van een advocaat, anderzijds de nauwe betrokkenheid en het praktische, probleemoplossende vermogen van een bedrijfsjurist. Onze advocaten en juristen blijven op de hoogte van de dynamische ontwikkelingen in een business, waar complexe juridische problemen aan de orde zijn en juridische zaken steeds belangrijker worden. Zij kennen hun klant en markt en kunnen hierdoor proactief, snel en oplossingsgericht adviseren.

Wil jij je aansluiten bij een van onze kantoren in Hilversum of Eindhoven (of zelfs samen met ons een nieuw kantoor opzetten)? Neem dan contact op met Guus Overgoor (mail naar guus.overgoor@thelawfactor.nl of bel 035 6774080) of met Taco Huizinga (mail naar taco.huizinga@thelawfactor.nl of bel 040 2930307).

2019-03-25T14:01:52+01:00