The Law Factor is een advocatenkantoor met specialistische kennis op het gebied van ondernemingsrecht en intellectueel eigendomsrecht, en media- en informatietechnologierecht. The Law Factor werkt vrijwel uitsluitend voor ondernemingen in de creatieve en technologische sectoren, in het bijzonder media en entertainment, design, ICT en life sciences. Ondernemingen die zich kenmerken door creativiteit en innovatie. Tot de klanten behoren innovatieve (media)bedrijven, investeerders, startende ondernemingen, maar ook gevestigde multinationale beursgenoteerde ondernemingen.

The Law Factor heeft vestigingen in het hart van medialand op het Mediapark in Hilversum en in Eindhoven, de stad van de high tech campus. De advocaten van The Law Factor blijven op de hoogte van de dynamische ontwikkelingen in hun business, waar steeds complexere juridische problemen aan de orde zijn en juridische aspecten steeds belangrijker worden. Zij kennen hun klant en markt en kunnen hierdoor proactief, snel en oplossingsgericht adviseren. The Law Factor wordt regelmatig op projectbasis ingeschakeld en ontwikkelt van daaruit een meer structurele inzet.

The Law Factor is op zoek naar een gevorderde advocaat-stagiaire dan wel een (beginnend) medewerker op het gebied van ondernemingsrecht, liefst met aantoonbare interesse in intellectueel eigendomsrecht, media- en entertainmentrecht of privacyrecht, om onze praktijk verder uit te bouwen.

Wij verwachten dat je affiniteit hebt met ondernemingen uit de media, technologie of creatieve sector. Je bent nieuwsgierig naar wat jouw klanten bezighoudt en bent oplossingsgericht. Verder vinden wij het essentieel dat je zowel graag samen als zelfstandig werkt. En last but not least beschik je over het nodige gevoel voor humor.

De werkzaamheden zullen in beginsel vanuit de vestiging Hilversum (Mediapark) worden verricht.

Geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatie naar guus.overgoor@thelawfactor.nl.

Wil je meer informatie neem dan contact op met Guus Overgoor, telefoonnummer 035 6774080.

3 oktober 2018