The Law Factor - Advocaten voor innovators

WERKWIJZE

Voor bedrijven die geen eigen jurist ambiëren, maar toch een structurele en professionele greep willen op hun juridische zaken, hebben wij een unieke dienst ontwikkeld: Legal Housekeeping.

Wat is Legal Housekeeping?
Binnen een vaste hoeveelheid dagdelen per maand houden wij proactief al uw juridische zaken in de gaten en zorgen wij ervoor dat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Zo combineert u de ondernemingskennis van een eigen jurist met de scherpte en actuele deskundigheid van een externe jurist, zonder dat de kosten de pan uitrijzen.

Hoe werkt het?
Na een quick scan van uw huidige juridische situatie is duidelijk in hoeveel dagdelen per maand wij uw bedrijf voldoende kunnen ondersteunen bij al uw juridische kwesties. Door een vast contract profiteert u van een lage drempel voor instant advies en ondersteuning en een extra voordelig tarief.

De Legal Quick Scan
Startpunt voor Legal Housekeeping is de zogenaamde ‘Legal Quick Scan’. Samen met u stellen wij vast welke juridische kansen en bedreigingen uw onderneming treffen, maar ook waar uw juridische sterkten en zwakten zitten. Uitkomst van deze juridische bedrijfsanalyse is een uniek rapport met aanbevelingen en een voorstel voor de implementatie van die aanbevelingen. Bij dat implementatievoorstel krijgt u van ons een tijdsplanning en een kostenbegroting. De tijd nodig voor deze eenmalige juridische inspanningen is als incidentele opdracht aan te besteden of direct te verwerken in de overeen te komen ‘adviesbundel’ van de Legal Housekeeping.