The Law Factor - Advocaten voor innovators

STARTUPASSISTANT

Je bent een start-up en wil vooruit. Kansen grijpen en je droom realiseren. Elke dag ben je bezig met het verbeteren van je product, met het veroveren van je markt. Probeer je financiering binnen te halen om je plannen uit te voeren. Voor de kleine lettertjes heb je geen tijd. En dat is jammer, want je kunt ook te hard gaan. Je zult niet de eerste start-up zijn die is gestruikeld over juridische hobbels. Bijvoorbeeld omdat je je product onvoldoende hebt beschermd. Je je onvoldoende hebt gerealiseerd welke wetgeving op je product van toepassing is. Of omdat je contracten niet op orde zijn. Meer weten? Bel of mail ons voor meer informatie of een kennismaking.

OPLOSSING

De oplossing: startupassistant. Wij nemen jou de zorg voor de juridische kant van jouw start-up op een persoonlijke, laagdrempelige en deskundige manier uit handen. Onze speciale start-up abonnementen en tarieven stellen jou in staat om tegen vooraf inzichtelijke kosten te beschikken over een eigen bedrijfsjurist. Meer weten? Bel of mail ons voor meer informatie of een kennismaking.

DIENSTEN

OUTSOURCING

Startupassistant maakt het mogelijk om de verantwoordelijkheid voor de juridische kant van je business volledig aan ons uit te besteden. Wij functioneren als jouw eigen bedrijfsjurist, zonder de nadelen van een vast dienstverband. Dat doen we op de wijze die het best bij jou past. Waar mogelijk op basis van een fixed fee per jaar. En anders op basis van abonnementen die ervoor zorgen dat je de kosten in de greep houdt.

PROJECTEN

Gaat outsourcing te ver en wil je zelf de touwtjes in handen houden? Dan kunnen we je ook op projectbasis bijstaan. Voor ondernemers die regelmatig juridische ondersteuning nodig hebben, bieden onze abonnementen de mogelijkheid om de kosten te beheersen.

CONTRACTEN

Voor verschillende branches hebben wij een pakket met de meeste voorkomende standaard contracten ontwikkeld. Die snijden wij tegen een vaste prijs voor jou op maat.

TARIEF

Voor ondernemers die zich niet willen binden maar toch van tijd tot tijd van onze kennis en ervaring gebruik willen maken, bieden wij een speciaal start-up tarief.

TRAININGEN

Aandacht voor juridische valkuilen begint bij awareness. Al vele jaren verzorgen wij inhouse trainingen die jou en je medewerkers een redelijke basis bieden om zelf een eerste inschatting van juridische risico’s te maken.
Meer weten? Bel of mail ons voor meer informatie of een kennismaking.